Wij komen graag met u in contact! 

Tel. 06 406 32 906 - Email. info@weermooi.nl

Projectstoffering.

WeerMooi biedt een breed scala aan stoffeerdiensten voor de zakelijke markt.  


Ervaring combineren wij graag met een hoge dosis creativiteit om uw opdracht met een prachtig resultaat te maken. Van kantoormeubilair tot aan het stofferen van wanden en panelen, WeerMooi is graag uw stofferingspartner!

Speciaal voor de projectstoffering voor: Kantoren, Onderwijs, Horeca, Welzijns- en Zorgsector bevat onze zeer uitgebreide collectie meubelstoffen en (kunst)leer kwaliteiten die op uw toepassingsdoel zijn toegespitst. Met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding bieden wij u graag stoffering op maat!      

Uw inrichting afstemmen op uw huisstijl? WeerMooi kent velen mogelijkheden om de herkenbaarheid van uw huisstijl in uw inrichting aan te brengen. Van overeenkomstige kleuren qua meubelstoffen tot aan het aanbrengen van uw bedrijfslogo in de meubelstof, wij tonen u graag alle mogelijkheden. 

Uw bedrijf door WeerMooi in laten richten? Samen met u koopt WeerMooi graag tweede hands (design)meubelen in en herstoffeert deze in uw huisstijl. Een unieke inrichting tegen een tweede hands prijs!

Ook voor gordijnen zijn wij graag uw adviseur. Afgestemd op de inrichting van uw bedrijf bieden wij u een prachtige collectie gordijnstoffen aan. 

Onze meubelstoffen- en (kunst)leer collectie voldoet aan alle bijzondere eisen welke aan uw bedrijfsvoering te stellen zijn zoals brandveilig, anti-allergeen, goed reinigbaar, slijtvast en bijvoorbeeld waterdicht. Bijzondere eigenschappen welke zich nog steeds vertalen in een prachtig design.
 
Bel of mail ons voor een afspraak. Wij komen graag langs om het project te bespreken (bekijken) en vervolgens een vrijblijvende, scherpe en op maat gemaakte offerte te maken.  

Werkwijze en Check-Up 
Alles wat wij herstofferen demonteren wij met alle zorg. Daarbij controleren wij alles gelijk op alle essentiële onderdelen. Na de herstoffering weet u daarom zeker dat uw meubelen geen verborgen gebreken kennen! Mochten wij deze onverhoopt aantreffen dan herstellen wij dit in samenspraak met u. 

Bij de herstoffering vervangen wij in alle gevallen het dacron (plaatsing op het koudschuim - soort watten). Hierdoor bent u extra verzekerd van een optimaal stofferingsresultaat en dit voorkomt onnodige slijtage aan uw stof/schuim van de zitting en rugzijde. Dacron heeft daarnaast als voordeel dat het een vochtregulerende- en allergiebeschermende functie kent.          

Koud- en traagschuim
WeerMooi biedt u velen schuimsoorten passend bij uw wensen. Alle door ons te stofferen schuimsoorten voldoen aan hoge kwaliteitseisen waardoor u jaren kunt genieten van een optimaal zit/lig comfort. Ons schuim voldoet aan de volgende normen: hoge veerkracht, ademend, vormvast, comfort, vlamvertraging, anti-schimmel en lage slijtage

Ons stoffeerdersteam kan het koudschuim in elke vorm en maat voor u creëren. 

WeerMooi heeft met haar schuimleveranciers scherpe prijsafspraken gemaakt wat wij graag vertalen in een voor u gunstige prijs.       

Stikwerk.
De basis voor elke stoffering is prachtig stikwerk van uw meubel, hoes, kussen of te stofferen wand. Het WeerMooi team kent diverse collega's die een zeer ruime ervaring hebben met het stikken van alle stof- en leersoorten. Bij de (her)stoffering van uw project bespreken we alle mogelijkheden en bieden wij u een ruime keuze qua toe te passen garen (soort en kleur), afwerkmethoden, stiknaden, biezen, en lock-mehtoden.   

Stoffering onder fotobegeleiding
Wij doen niet alleen wat we afspreken we laten ook zien wat wij doen. Uniek bij WeerMooi is het (her)stofferen onder fotobegeleiding. Tijdens de herstoffering maken wij foto's zodat u altijd kunt terugzien welke metamorfose uw project onderging.  

Contact. 
Maak een vrijblijvende afspraak voor advies en goede voorlichting. Dit is kosteloos en u bent tot niets verplicht. Neem contact op - info@weermooi.nl of 06 406 32 906 - voor meer informatie.