Wij komen graag met u in contact! 

Tel. 06 406 32 906 - Email. info@weermooi.nl

(her)Stofferen Panelen en Hoofdborden (en boxspring)


Van hoofdbord tot aan wandpanelen, wij maken graag wat u voor ogen heeft! Alle voorkomende formaten, van nieuw tot het herstofferen van uw bestaande panelen, onze stoffeerders voeren dat graag voor u uit.


Uw panelen zijn bij WeerMooi in vertrouwde handen. Een ruime ervaring combineren wij met creativiteit. Onze zeer uitgebreide stof- en (kunst)leercollectie maakt dat u datgene kunt laten maken wat u voor ogen hebt. Een wand met allemaal verschillende panelen, verschillende stof en/of leersoorten, gecapitonneerd of juist dun en strak, graag bespreken wij met u alle opties.  

Wij kunnen uw panelen leveren met een bevestigingsmethode voor aan uw muur, bed of plafon. Daarnaast kunnen wij uw panelen voorzien van verschillende soorten schuim. Zowel qua dikte als qua eigenschappen. Zo is het gebruik van geluiddempend materiaal bijzonder geschikt voor kantoorruimten als bijvoorbeeld horecagelegenheden.  

Het herstofferen van scheidingspanelen kan uw kantoor een totaal nieuwe uitstraling geven. Wij halen deze netjes bij u op en installeren deze terug na de herstoffering.  

Ook voor bijzondere projecten zetten wij onze panelen in. Van kunstobject tot aan bewegwijzering, informeer vandaag nog naar de talloze toepassingsmogelijkheden! 

Stoffering onder fotobegeleiding
Wij doen niet alleen wat we afspreken we laten ook zien wat wij doen. Uniek bij WeerMooi is het (her)stofferen onder fotobegeleiding. Tijdens de herstoffering maken wij foto's zodat u altijd kunt terugzien welke metamorfose uw project onderging.  

Contact. 
Maak een vrijblijvende afspraak voor advies en goede voorlichting. Dit is kosteloos en u bent tot niets verplicht. Neem contact op - info@weermooi.nl of 06 406 32 906 - voor meer informatie.