Wij komen graag met u in contact! 

Tel. 06 406 32 906 - Email. info@weermooi.nl

Meubel(her)stoffering.

Uw meubel een unieke 2de kans geven, welkom bij WeerMooi!

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat uw belangrijke meubelstuk met zorg omgeven moet worden. Antiek, een erfstuk en/of “gewoon” omdat het zitcomfort bijzonder is en de vormgeving bij uw smaak past. Meer dan voldoende redenen om bij slijtage van de stof of het leer het meubel opnieuw te laten bekleden.

Uw meubel kunnen wij herstofferen conform het oorspronkelijke ontwerp. Maar het is natuurlijk ook mogelijk bij de herstoffering aanpassing te plegen in lijn met uw wensen. Andere stiknaden, knopen, biezen naast een andere stof- of leerkeuze. 

Wanneer het zitcomfort van uw meubel niet naar wens is, passen wij dit graag voor u aan. Vervanging van de vering en/of het (koud)schuim, WeerMooi biedt u comfort op maat! Onze ruime collectie (koud)schuim geeft u deze keuze welke u bij het nieuw aanschaffen van een meubel niet heeft!  .   

Werkwijze en Check-Up meubel
Elk door ons te herstofferen meubel demonteren wij met alle zorg. Daarbij controleren wij uw meubel gelijk op alle essentiële onderdelen. Na de herstoffering weet u daarom zeker dat uw meubel geen verborgen gebreken kent! Mochten wij deze onverhoopt aantreffen dan herstellen wij dit in samenspraak met u.

Bij de herstoffering vervangen wij in alle gevallen het dacron (plaatsing op het koudschuim - soort watten). Hierdoor bent u extra verzekerd van een optimaal stofferingsresultaat en dit voorkomt onnodige slijtage aan uw meubelstof/schuim van de zitting en rugzijde. Dacron heeft daarnaast als voordeel dat het een vochtregulerende- en allergiebeschermende functie kent.        

   


(Koud)schuim
WeerMooi biedt u velen (koud)schuimsoorten passend bij elk meubel en uw wensen. Alle door ons te stofferen schuimsoorten voldoen aan hoge kwaliteitseisen waardoor u jaren kunt genieten van een optimaal zit/lig comfort. Ons koudschuim voldoet aan de volgende normen: hoge veerkracht, ademend, vormvast, comfort, vlamvertraging, anti-schimmel en lage slijtage.

Ons stoffeerdersteam kan het koudschuim in elke vorm en maat voor u creëren. 

WeerMooi heeft met haar (koud)schuim leveranciers scherpe prijsafspraken gemaakt wat wij graag vertalen in een voor u gunstige prijs.       

Vering
De basis van elk meubel vormt de optimale vering. Deze komt voort uit het toegepast schuim maar zeker ook door de aanwezige vering. WeerMooi kan alle veringsvormen voor u aanbrengen of repareren. Nosagvering, (elsstische) singels, springveren passen wij voor u op maat toe. 

(sier)Nagels, Knopen en overige.
Zeker klassieke meubelen kennen de toepassing van (sier)nagels. WeerMooi stelde een brede collectie siernagels voor u samen welke we toe kunnen passen bij de herstoffering van uw meubel. Knopen maken wij op maat. Hiervoor beschikken wij over een professionele knopenmachine om uw knopen (met stof) te kunnen maken. Ook voor toepassingen als bijvoorbeeld sierbanden, meubelkoorden en golon's  e.d. is WeerMooi graag uw partner!   

Stikwerk.
De basis voor elke stoffering is prachtig stikwerk van uw meubelhoes, kussen of te stofferen stofdelen. Het WeerMooi team kent diverse collega's die een zeer ruime ervaring hebben met het stikken van alle stof- en leersoorten. Bij de (her)stoffering van uw meubel of kussen bespreken we alle mogelijkheden en bieden wij u een ruime keuze qua toe te passen garen (soort en kleur), afwerkmethoden, stiknaden, biezen, en lock-mehtoden.   

Stoffering onder fotobegeleiding
Wij doen niet alleen wat we afspreken we laten ook zien wat wij doen. Uniek bij WeerMooi is het (her)stofferen onder fotobegeleiding. Tijdens de herstoffering maken wij foto's van uw meubel zodat u altijd kunt terugzien welke metamorfose uw meubel onderging.  

Contact. 
Maak een vrijblijvende afspraak voor advies en goede voorlichting. Dit is kosteloos en u bent tot niets verplicht. Neem contact op - info@weermooi.nl of 06 406 32 906 - voor meer informatie.