Wij komen graag met u in contact! 

Tel. 06 406 32 906 - Email. info@weermooi.nl

(her)Stoffering Caravan of Camper.

Uw Caravan of Camper 100% inrichten naar uw persoonlijke smaak? Welkom bij WeerMooi, uw stofferingspartner voor het stylen van uw 2de huis.

Met meer dan 1001 stof- en (kunst)leersoorten welke speciaal geschikt zijn voor toepassing binnen uw Caravan of Camper en met een zeer ruime ervaring maken wij wat u voor ogen heeft. Nieuw, herstofferen of reparatie, wij komen graag bij u langs om uw opdracht, gratis en vrijblijvend, te bespreken.       

Uw kussens kunnen wij herstofferen conform het oorspronkelijke ontwerp. Maar het is natuurlijk ook mogelijk bij de herstoffering aanpassing te plegen in lijn met uw wensen. Andere stiknaden, knopen, biezen naast een andere stof- of leerkeuze. 

Wanneer het zitcomfort van uw kussens en matras niet naar wens is, passen wij dit graag voor u aan. Vervanging van de vering en/of het (koud)schuim, WeerMooi biedt u comfort op maat! Onze ruime collectie (koud- en traag)schuim geeft u deze keuze welke wij in nauw overleg met u op maat maken! Een nieuw matras? WeerMooi komt de plek waar deze moet komen graag inmeten zodat maatwerk een garantie geeft op het juiste slaapcomfort.    

De bestuurders- en bijrijdersstoel (her)stoffeert WeerMooi natuurlijk ook in lijn met de inrichting van uw Camper. Van volledig restauratie tot kleine aanpassingen, alles is mogelijk.

WeerMooi is ook uw partner waar het gaat om nieuwe gordijnen, vloerbedekking, stoffering panelen en wanden.      

Werkwijze en Check-Up 
Alles wat wij herstofferen demonteren wij met alle zorg. Daarbij controleren wij alles gelijk op alle essentiële onderdelen. Na de herstoffering weet u daarom zeker dat uw kussen, matras of stoelen geen verborgen gebreken kent! Mochten wij deze onverhoopt aantreffen dan herstellen wij dit in samenspraak met u. 


Bij de herstoffering vervangen wij in alle gevallen het dacron (plaatsing op het koudschuim - soort watten). Hierdoor bent u extra verzekerd van een optimaal stofferingsresultaat en dit voorkomt onnodige slijtage aan uw stof/schuim van de zitting en rugzijde. Dacron heeft daarnaast als voordeel dat het een vochtregulerende- en allergiebeschermende functie kent.        
  

Koud- en traagschuim
WeerMooi biedt u velen schuimsoorten passend bij uw wensen. Alle door ons te stofferen schuimsoorten voldoen aan hoge kwaliteitseisen waardoor u jaren kunt genieten van een optimaal zit/lig comfort. Ons schuim voldoet aan de volgende normen: hoge veerkracht, ademend, vormvast, comfort, vlamvertraging, anti-schimmel en lage slijtage. 

Ons stoffeerdersteam kan het koudschuim in elke vorm en maat voor u creëren. 

WeerMooi heeft met haar schuimleveranciers scherpe prijsafspraken gemaakt wat wij graag vertalen in een voor u gunstige prijs.       

Stikwerk.
De basis voor elke stoffering is prachtig stikwerk van uw hoes, kussen of te stofferen stoel. Het WeerMooi team kent diverse collega's die een zeer ruime ervaring hebben met het stikken van alle stof- en leersoorten. Bij de (her)stoffering van uw Caravan of Camper bespreken we alle mogelijkheden en bieden wij u een ruime keuze qua toe te passen garen (soort en kleur), afwerkmethoden, stiknaden, biezen, en lock-mehtoden.   

Stoffering onder fotobegeleiding
Wij doen niet alleen wat we afspreken we laten ook zien wat wij doen. Uniek bij WeerMooi is het (her)stofferen onder fotobegeleiding. Tijdens de herstoffering maken wij foto's zodat u altijd kunt terugzien welke metamorfose uw Caravan of Camper onderging.  

Contact. 
Maak een vrijblijvende afspraak voor advies en goede voorlichting. Dit is kosteloos en u bent tot niets verplicht. Neem contact op - info@weermooi.nl of 06 406 32 906 - voor meer informatie.