Wij komen graag met u in contact! 

Tel. 06 406 32 906 - Email. info@weermooi.nl

(her)Stoffering Boten, Bootkussens en Bootmatrassen

WeerMooi is gespecialiseerd in het maken van boot-interieurs. Van losse kussens tot gehele interieurs, wij maken het op maat voor u. Uw keuze staat 100% centraal om uw 2de huis te stylen naar uw smaak. Speciaal voor de nautische wereld hebben wij een grote keuze uit bootstoffen - kunstleders -en zelfs echt zeewater-bestendig leder. 

WeerMooi levert alle soorten en maten kussens voor uw boot. Onze collega's komen graag, gratis en vrijblijvend, aan boord om de kussens in te meten of de bestaande kussens op te halen als maatvoering voor uw nieuwe interieur. Wij kunnen u dan gelijk onze ruime collectie stoffen- en (kunst)leer tonen van onze kwaliteitsleveranciers.  

Vrijwel niets is zo persoonlijk als een matras. Iedereen heeft tenslotte een eigen slaapcomfort. Dat geldt natuurlijk ook voor het matras in uw boot. Voor een op maat gemaakt matras is er keuze uit vele soorten schuimrubber, van voordelig polyether tot zeer luxe traagschuim, alles op maat gemaakt en perfect afgewerkt volgens uw wensen.

Voor alle matrassen geldt dat deze afgewerkt kunnen worden met mooie meubelstoffen of (kunst)leder in een kleur bijpassend bij de boot, al dan niet met een zogenaamde spiegel. Het gedeelte waarop men slaapt wordt dan afgewerkt met een matrastijk. Er is ook de keuze om het matras geheel af te werken met een speciale matrastijk.

Een lattenbodem op maat? Informeer naar de mogelijkheden om uw slaapplaats te voorzien van alle comfort!

WeerMooi is ook uw partner waar het gaat om nieuwe gordijnen, vloerbedekking, stoffering panelen en wanden.      


Werkwijze en Check-Up
Alles wat wij (her)stofferen demonteren wij met alle zorg. Daarbij controleren wij alles gelijk op alle essentiële onderdelen. Na de herstoffering weet u daarom zeker dat uw kussen, matras of stoelen geen verborgen gebreken kent! Mochten wij deze onverhoopt aantreffen dan herstellen wij dit in samenspraak met u. 


Bij de herstoffering vervangen wij in alle gevallen het dacron (plaatsing op het koudschuim - soort watten). Hierdoor bent u extra verzekerd van een optimaal stofferingsresultaat en dit voorkomt onnodige slijtage aan uw stof/schuim van de zitting, rugzijde en matras. Dacron heeft daarnaast als voordeel dat het een vochtregulerende- en allergiebeschermende functie kent.        
  

Koud- en traagschuim
WeerMooi biedt u velen schuimsoorten passend bij uw wensen. Alle door ons te stofferen schuimsoorten voldoen aan hoge kwaliteitseisen waardoor u jaren kunt genieten van een optimaal zit/lig comfort. Ons schuim voldoet aan de volgende normen: hoge veerkracht, ademend, vormvast, comfort, vlamvertraging, anti-schimmel en lage slijtage

Ons stoffeerdersteam kan het koudschuim in elke vorm en maat voor u creëren. 

WeerMooi heeft met haar schuimleveranciers scherpe prijsafspraken gemaakt wat wij graag vertalen in een voor u gunstige prijs.       

Stikwerk.
De basis voor elke stoffering is prachtig stikwerk van uw hoes, kussen of te stofferen stoel. Het WeerMooi team kent diverse collega's die een zeer ruime ervaring hebben met het stikken van alle stof- en leersoorten. Bij de (her)stoffering van uw boot bespreken we alle mogelijkheden en bieden wij u een ruime keuze qua toe te passen garen (soort en kleur), afwerkmethoden, stiknaden, biezen, en lockmethoden.   

Stoffering onder fotobegeleiding
Wij doen niet alleen wat we afspreken we laten ook zien wat wij doen. Uniek bij WeerMooi is het (her)stofferen onder fotobegeleiding. Tijdens de herstoffering maken wij foto's zodat u altijd kunt terugzien welke metamorfose uw boot onderging.  

Contact. 
Maak een vrijblijvende afspraak voor advies en goede voorlichting. Dit is kosteloos en u bent tot niets verplicht. Neem contact op - info@weermooi.nl of 06 406 32 906 - voor meer informatie.