Wij komen graag met u in contact! 

Tel. 06 406 32 906 - Email. info@weermooi.nl

(her)Stoffering Auto - Bus.

WeerMooi is het juiste adres om u auto-interieur te laten (her)stofferen. Van losse stoelen tot een geheel auto-interieur inclusief de zijpanelen van de auto. Uw auto, waarin u velen uren van de dag verblijft, volledig op maat inrichten, wij bespreken graag al uw stijlwensen. Door onze goede afspraken met onze kwaliteitsleveranciers bieden wij u een ruime collectie autostoffen- en (kunst)leer met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Naast de stoffen, verschillende stoffeertechnieken, gehanteerde stiksels en biesafwerkingen kan WeerMooi verschillende zittingen toepassen ter vergroting van uw zitcomfort.  

Alles maken wij perfect op maat en geheel volgens uw wensen en eisen. Kwaliteit en service staan bij ons centraal.

Werkwijze en Check-Up
Alles wat wij herstofferen demonteren wij met alle zorg. Daarbij controleren wij alles gelijk op alle essentiële onderdelen. Na de herstoffering weet u daarom zeker dat uw stoel, banken en panelen geen verborgen gebreken kennen. Mochten wij deze onverhoopt aantreffen dan herstellen wij dit in samenspraak met u. 

Bij de herstoffering vervangen wij in alle gevallen het dacron (plaatsing op het koudschuim - soort watten). Hierdoor bent u extra verzekerd van een optimaal stofferingsresultaat en dit voorkomt onnodige slijtage aan uw stof/schuim van de zitting en rugzijde. Dacron heeft daarnaast als voordeel dat het een vochtregulerende- en allergiebeschermende functie kent.          

Koud- en traagschuim
WeerMooi biedt u velen schuimsoorten passend bij uw wensen. Alle door ons te stofferen schuimsoorten voldoen aan hoge kwaliteitseisen waardoor u jaren kunt genieten van een optimaal zitcomfort. Ons schuim voldoet aan de volgende normen: hoge veerkracht, ademend, vormvast, comfort, vlamvertraging, anti-schimmel en lage slijtage

WeerMooi heeft met haar schuimleveranciers scherpe prijsafspraken gemaakt wat wij graag vertalen in een voor u gunstige prijs.       

Stikwerk.
De basis voor elke stoffering is prachtig stikwerk van uw hoes, kussen of te stofferen stoel. Het WeerMooi team kent diverse collega's die een zeer ruime ervaring hebben met het stikken van alle stof- en leersoorten. Bij de (her)stoffering van uw auto of bus bespreken we alle mogelijkheden en bieden wij u een ruime keuze qua toe te passen garen (soort en kleur), afwerkmethoden, stiknaden, biezen, en lock-mehtoden.   

Stoffering onder fotobegeleiding
Wij doen niet alleen wat we afspreken we laten ook zien wat wij doen. Uniek bij WeerMooi is het (her)stofferen onder fotobegeleiding. Tijdens de herstoffering maken wij foto's zodat u altijd kunt terugzien welke metamorfose uw auto of bus onderging.  

Contact. 
Maak een vrijblijvende afspraak voor advies en goede voorlichting. Dit is kosteloos en u bent tot niets verplicht. Neem contact op - info@weermooi.nl of 06 406 32 906 - voor meer informatie.