Wij komen graag met u in contact! 

Tel. 06 406 32 906 - Email. info@weermooi.nl

(her)Stoffering

(Her)Stofferen is ons vak wat wij bijzonder graag voor u uitvoeren! Uw wensen stellen wij 100% centraal en stemmen deze af tegen de mogelijkheden bij het te stofferen meubel, kussen of project. 

Goed overleg vormt de basis voor elk goede resultaat. Daarom nodigen wij u van harte uit binnen onze gezellige stoffeerderij of komen, gratis en vrijblijvend, bij u langs. Uw te stofferen meubel, kussen of project beoordelen wij dan gelijk voor deze (her)stoffering. Onze collega's adviseren u graag over alle mogelijkheden wat betreft de toe te passen meubelstoffen en (kunst)leer. Onze zeer uitgebreide collectie bevat kwaliteitsstoffen voor elke portemonnee. Van klassiek tot design, van uni tot patroon, onze collectie bevat uw stijl!

WeerMooi past alleen het beste materiaal toe bij al haar (her)stoffeeractiviteiten en onze stoffeerders werken volgens zowel traditionele- als moderne stoffeermethoden. Elk meubel vraagt om haar specifieke stofferingswijze welke wij dagelijks toepassen. Onze zeer ervaren collega's vertegenwoordigen samen meer dan 75 jaar stoffeerervaring welke ze bij elk project met elkaar uitwisselen. Maar ook scholing en training vormt een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering.

Met onze kwaliteitsleveranciers hebben wij veelvuldig contact. Zodoende weten wij alles over de (nieuwe) producten welke binnen de markt worden aangeboden en houden onze productencollectie up to date. Alles om ervoor zorg te dragen dat u kunt rekenen op het beste resultaat!

WeerMooi streeft een transparante manier van werken na. Daarom stofferen wij met fotobegeleiding. Voor, tijdens en na de stoffering maken wij foto's zodat u altijd weet dat wat wij afspreken ook daadwerkelijk is uitgevoerd. De foto's verstrekken wij u bij de levering van uw meubel of project.

Service is bij ons de dagelijkse praktijk. Het adviseren van onze klanten vinden wij erg belangrijk waarvoor we dan ook daadwerkelijk de tijd nemen! Daarnaast vervoeren wij uw meubelen en gaan uit van het oer Hollandse principe .....afspraak is afspraak. Dit wil zeggen levering van uw meubelen conform afspraak met een daaraan gekoppelde garanties.

Onze garantievoorwaarden geven u een met nieuw afschaffen vergelijkbare zekerheid. Drie jaren garantie op zowel ons werk als te stofferen meubelstof of (kunst)leer geven wij zonder schroom af. Door onze samenwerking met Oranje Furniture Care is een verlengde garantie op het "vlekvrij blijven" van uw meubelstof of leer mogelijk.

Neem kennis van alle (her)stoffeermogelijkheden                 

Meubelstoffering


(her)Stoffeer uw tuinmeubelen op maat!
Uw project krijgt onze zorg!
Stoffeer uw Camper of Caravan op maat
(her)Stoffeer uw auto op maat!
Een WeerNieuw meubel tegen een 2de hands prijs


(her)Stoffering van uw Boot
Panelen, Hoofdbord of Boxspring stofferen?
Uw meubel in vertrouwde handen!
Contact. 

Maak een vrijblijvende afspraak voor advies en goede voorlichting. Dit is kosteloos en u bent tot niets verplicht. Neem contact op - info@weermooi.nl of 06 406 32 906 - voor meer informatie.