Wij komen graag met u in contact! 

Tel. 06 406 32 906 - Email. info@weermooi.nl

Het WeerMooi Gastenboek
voor al uw vragen, reviews en suggesties!  

Laat uw WeerMooie bericht achter

Arlette uit Nuenen
26-02-18 19:59:00
Zoals beloofd een review, omdat jullie het terecht verdienen. Wat een service, geweldig. Siem kwam 's avonds vanuit de Randstand naar de omgeving Eindhoven om mijn eetkamerstoelen te bekijken. Hij geeft eerlijk advies. Rijdt op de afgesproken datum weer naar mij om de stoelen te halen en brengt ze een paar dagen later keurig gemaakt weer terug. Wat een fantastische service. En wat zijn ze mooi gemaakt. Hij verteld ook nog even wat en hoe ze het gemaakt hebben en wat ze ook nog even voor je hersteld hebben. Super vakwerk en fantastische service.
Echt een aanrader Weer Mooi!!
Marieken selderijk
31-10-17 17:54:14
Onze b&B Italia bank is heel netjes gestoffeerd. Met veel zorg. Halen en brengen. Geen addertjes onder het gras. Gewoon eerlijk vakmanschap.
Hilde en Erik Jeweethet
19-09-17 21:47:49
Wij wilden onze caravankussens laten opknappen en boden deze klus aan op internet. Binnen een kwartier hadden we een reactie van Weer Mooi. Ons plan was om het na het campingseizoen te doen (kussens meenemen naar huis), maar Siem en collega Carmen (?) wilden wel naar de camping komen. We zijn tot een "deal" gekomen en de kussens zijn gehaald en gebracht. We hebben ze samen met Siem "ingewijd", onder het genot van een roseetje. De kussens zijn Weer Mooi. Goed werk en goede service!
Rik Zweers
16-07-17 16:14:09
Een review?
"Ja maar ik kom gewoon bij U". Dat was het antwoord van Siem op de vraag of wij vanuit Friesland helemaal naar Den Haag zouden moeten voor een Gelderlnd 2 1/2 zits 4800. De eerste ontmoeting verliep erg prettig en allerlei stalen werden achtergelaten. Na een aantal weken werd de bank afgeleverd tot grote tevredenheid. Strakke deskundige stoffering en inclusief een (­anti-­)vlekkenbehandeling.­ Kortom een fantastische ervaring die als gevolg had dat wij ook onze Arco Relax Fauteuil met hocker door Siem lieten bekleden. Prachtige marine blauwe leersoort. Ook is Siem op zoek gegaan naar een Leolux Pallone Pa. deze werd met hetzelfde leer bekleed als de Arco stoel, maar gecombineerd met mint groen leer. Nu alle meubels zijn afgeleverd en onze huiskamer een "make over" heeft ondergaan, kunnen we aleen maar uitermate tevreden zijn over de klant vriendelijke en deskundige werkzaamheden van Siem. Wij kunnen dan ook WeerMooi van harte aanbevelen!
Jack Berkepeis
23-05-17 09:11:42
Wij hebben 4 antieke stoelen laten renoveren door Siem. Het resultaat mag er zijn. Siem bedankt. Professioneel, klantvriendelijk, erg aardige man.
Siem WeerMooi
05-04-17 03:56:29
Welkom bij het Gastenboek van WeerMooi! Vragen, suggesties en reviews.....laat ze hier achter!
Tonen: 5  10