Wij komen graag met u in contact! 

Tel. 06 406 32 906 - Email. info@weermooi.nl

Garantie & Service

Klanttevredenheid vormt onze drijfveer! Uw oordeel over wat wij voor u maakte, repareerde of aan u boden qua WeerNieuw meubel moet daarom ook 100% centraal staan. Bij WeerMooi schrijven we niet alleen mooie woorden maar brengen onze klantgerichtheid ook dagelijks in de praktijk. Onze zeer goede reviews op bijvoorbeeld Werkspot zijn daarvan een goed voorbeeld!   

Wij investeren veel tijd in de relatie met onze klanten. Duidelijkheid over wat u voor ogen heeft mag tijd kosten en is in tegenstelling tot velen andere bij WeerMooi echt de basis! Naast dit bieden wij een hoogwaardige kwaliteit qua (her)stoffeerwerkzaamheden, hebben wij een bijzonder creatief team die met u uw vraag omzetten in een prachtig resultaat. Onze collectie meubelstoffen en (kunst)leer stemmen wij constant af op de wensen van onze klanten en ontwikkelingen binnen de markt. Van klassiek tot design, van particulier tot zakelijk klant, wij zijn graag uw WeerMooi.

WeerMooi vervoert uw meubelen van en WeerMooi naar uw woning, bedrijf en/of op locatie (camping, jachthaven e.d.). Daarnaast stofferen wij onder fotobegeleiding. Zodoende bent u er altijd van verzekerd dat wij niet alleen doen wat wij zeggen, maar ook laten zien wat wij doen!

Bij WeerMooi kunt u rekenen op een driejarige garantie op ons werk en geboden producten. Wij informeren u graag nader over onze garantie uitgangspunten! Een verlengde garantie op uw meubelstof of meubelleer? In samenwerking met onze partner Oranje Furniture Care bieden wij u de mogelijkheid uw garantie uit te breiden naar 5 jaren wat betreft het vlekvrij houden van uw meubelstof of leer.  

Graag nodigen wij u uit binnen onze gezellige stoffeerderij te Den Haag MAAR reizen bij voorkeur af naar uw locatie (heel Nederland). Wij nemen dan onze stof- en (kunst)leerstalen mee zodat u zich goed kunt orienteren op alle mogelijkheden. Ook kunnen wij uw meubel dan beoordelen voor de (her)stoffering. Ons bezoek is gratis en volledig vrijblijvend, u "zit" nergens aan vast! Ter plaatsen kunnen wij een prijsopgave afgeven en bevestigen deze altijd per email. Wij vallen u niet lastig met 10 tallen telefoontjes of u al een keuze maakte. Deze keuze is volledig aan u. Wel eenmaal gekozen voor WeerMooi, dan is het aan ons om u bewijzen dat u de juiste keuze maakte!

Informeer vandaag nog naar alle mogelijkheden voor uw (her)stoffering of de aanschaf van uw WeerNieuw design meubel!

Tot WeerMooi! 

Algemene voorwaarden en garantiebepalingen
Download onze verkoop- en leveringsvoorwaarden alsmede garantiebepalingen
Algemene voorwaarden WeerMooi, Meubels&Stoffering versie 2.01 - april 2017.pdf (539.39KB)
Algemene voorwaarden en garantiebepalingen
Download onze verkoop- en leveringsvoorwaarden alsmede garantiebepalingen
Algemene voorwaarden WeerMooi, Meubels&Stoffering versie 2.01 - april 2017.pdf (539.39KB)