Wij komen graag met u in contact! 

Tel. 06 406 32 906 - Email. info@weermooi.nl

Wij zijn WeerMooi.

Uw meubel of project verdient niet alleen 100% onze inzet maar zeker ook deskundigheid en creativiteit. Al deze uitgangspunten brengen wij dagelijks in de (stoffeer) praktijk. Het WeerMooi team bestaat enkel en alleen uit zeer ervaren stoffeerders die hun vak verstaan en naast een ruime ervaring dagelijks op zoek zijn naar nieuwe stoffeermethoden, middelen en goed naar onze klanten luisteren. Uw vraag beantwoorden wij met het beste (her)stoffeerresultaat door creatief naar alle mogelijkheden te kijken en niet zomaar door te doen wat wij gisteren deden. Vernieuwend, inzetten van onze ervaring, creatief, uw meubel kan rekenen op onze optimale zorg!

Het WeerMooi team bestaat uit collega's die in alle facetten van het stoffeervak ervaring vertegenwoordigen. Specialisme per collega met samen specialistisch in de brede stoffeer"wereld". Ons uitgangspunt is dat wij specialismen samenbrengen om u als klant op alle gebieden een uniek aanbod te kunnen bieden. In tegenstelling tot stoffeerders die alles menen te beheersen zijn wij ervan overtuigd dat dit niet mogelijk is. Zou u naar een Cardioloog (als specialist) gaan voor problemen met uw ogen? Elke specialistische vraag vraagt om een specialistisch antwoord. Het WeerMooi team telt collega's die samen elke (her)stofferingsvraag specialistisch kunnen beantwoorden. Van Klassiek tot Design, van een Oud tot een Nieuw meubel, van bijzonder stikwerk tot het op maat modelleren van een schuim zitting, Welkom bij WeerMooi!   

Showroom en Stoffeerderij Den Haag.
Het hoofdkantoor van WeerMooi is gevestigd aan de Mient 245 te Den Haag. Onze volledige stof-  en (kunst)leercollectie kunt u daar beoordelen binnen onze showroom. Ons hoofdkantoor bevat ook een volledig ingerichte Stoffeerderij en Stikkerij. Al uw herstofferopdrachten kunnen wij binnen onze locatie uitvoeren. Maak vandaag nog een afspraak om uw herstoffeervragen te bespreken en maak kennis met WeerMooi en alle mogelijkheden welke wij u bieden.

Steunpunten in Nederland.
WeerMooi werkt op landelijke basis. Om uw vragen snel en deskundig te kunnen beantwoorden stelde wij een landelijk team samen, bestaande uit ervaren/creatieve collega's, die uw (her)stoffeervragen binnen uw regio snel en adequaat kunnen beantwoorden. Bel of whatsapp. naar ons landelijke nummer 06 406 32 906 of mail naar info@weermooi.nl en kom in contact met uw regionale specialist!

Gratis Beoordeling van uw Meubel
Bel, whatsapp- of mail ons en wij komen bij u langs, gratis en vrijblijvend,  om uw stofferingsvraag te bespreken en om onze collectie aan u te tonen. Een gratis check-up van uw meubel? Bel en een van onze collega's komt gratis en vrijblijvend bij u langs om meubel voor de herstoffering te beoordelen. Gratis en vrijblijvend. U maakt de keuze of u ons wilt inzetten voor het WeerMooi maken van uw meubel.