Wij komen graag met u in contact! 

Tel. 06 406 32 906 - Email. info@weermooi.nl

Reparatie en Onderhoud

Naast het (her)stofferen is WeerMooi ook graag uw partner voor de reparatie van uw meubelen. Een check-up wat betreft de "conditie" van uw meubel voeren wij bij elke herstoffering uit. Zodoende weet u zeker dat u met de herstoffering nog velen jaren kunt genieten van uw WeerMooie meubel. Mochten wij stuitten op zogenaamde verborgen gebreken dan beoordelen wij de schade. Waar mogelijk herstellen wij deze direct (kosteloos). Wanneer de reparatie meer investering vergt qua arbeidsuren en/of materiaal dan nemen wij daarover contact met u op om de passende oplossing te bespreken. 

De stoffeerders van WeerMooi hebben een ruime ervaring met het uitvoeren van de volgende reparaties:

Vervangen/repareren vering stoelen - banken
Zakt uw zitting door? of wenst u de vering meer af laten stemmen op uw wensen qua comfort. Wij informeren u graag omtrent alle mogelijkheden en voeren dit natuurlijk deskundig uit. Of het nu gaat om het opnieuw bevestigen van losgeraakte nosagveren-, springveren- of (elastische) singels , het vervangen van de vering of meer afstemmen op uw wensen, WeerMooi maakt het!   

Alleen het beste materiaal met alle duurzame eigenschappen passen wij toe. Met onze kwaliteitsleveranciers maakte wij voor u goede afspraken zodat u kunt rekenen op een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.

Vervangen schuimdelen stoelen - banken
Een doorgezakte zitting kan ook slijtage van het toegepaste (koud)schuim als oorzaak hebben. Dit beoordelen wij gratis voor u! Wanneer het schuim aan slijtage onderhevig is, de veerkracht verloren is gegaan of het schuim zelfs is gaan verpulveren dan bespreken wij met u alle mogelijkheden om uw meubel qua zitcomfort WeerNieuw te maken. 
Hiervoor kan het nodig zijn schuimdelen te vervangen. Wij passen daarbij hoogwaardig-duurzaam-koudschuim toe. Een stevige doch comfortabele zit is zeer persoonlijk. Daarom laten wij ook kiezen uit de velen schuimsoorten welke wij kunnen toepassen. 
Ook kan het repareren of verstevigen van het bestaande schuimdelen de passende oplossing bieden. Wij brengen dan een extra schuimlaag aan of beschermen het bestaande schuim extra met het aanbrengen van nieuw dacron (synthetische watten) wat zowel de slijtage van uw schuim als de aan te brengen stoffering tegengaat. 

Reparatie stikwerk, ritsen, klittenband, biezen en overig stikwerk.
Onze zeer ervaren stikkers beoordelen graag met u welke oplossingen wij kunnen bieden wanneer uw stoffering qua stikwerk om herstel vraagt. Het vervangen van ritsen, voering maar ook het over stikken van losgeraakte stiknaden voeren wij dagelijks uit. Herstel prevaleren wij boven vervanging wat een basis uitgangspunt vormt binnen ons vakgebied. Informeer daarom vandaag nog welke reparatie wij uit mogen voeren!   

Onderhoud Houtwerk en Frames
Als officiële dealer van Oranje Furniture Care bieden wij onze klanten een zeer groot assortiment verzorgingsproducten voor meubelen. Van het houtwerk tot beschermingsmiddelen voor uw meubelstof of leer. Naast dat wij deze producten verkopen behandelen wij uw meubelen graag voor u. Het aanbrengen van een nieuwe waslaag, logen van uw meubel, het opnieuw lakken of volledig verchromen? WeerMooi kan u, in samenwerking met onze deskundige samenwerkingspartners, een volledig servicepakket bieden om uw meubel WeerMooi te maken.  

Impregneren Meubelstof en/of Meubelleer 
Bescherming van uw meubelstof- en/of leer tegen vlekvorming en rekenen op een vijfjarige garantie? Als partner van Oranje Furniture Care bieden wij u de mogelijkheid de door WeerMooi geherstoffeerde bekleding van uw meubel te beschermen tegen de meest voorkomende vlekvorming en schade. Informeer naar de unieke mogelijkheid vijf jaren zorgeloos te genieten van uw WeerNieuwe meubel!